1 |
БҰАП 36 |
 |
2 |
Еттен ауы л шаруашылық құстар тұздық пен |
 |
3 |
КМ01 Түрлі тәсілдермен қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізу |
 |
4 |
Көжелер мен суық тағамдарды және тіскебасарларды дайындау 120 сағ 2022-2023 |
 |
5 |
ОН 1.3 Балық пен теңіз |
 |
6 |
ОН 1.6 Тәтті тағамдар |
 |
7 |
Кондитер Өндірістік оқыту |
 |
8 |
көкөністерден жемістер мен саңырауқұлақт |
 |
9 |
санитарлық нормалар мен техникалық қауіп |
 |
10 |
Ұннан дайындалған кондитер өнімдер техно |
 |
Всего комментариев: 0