1 |
АП.01 Тамақтану кәсіпорны өндірісін ұйымдастыру |
 |
2 |
АП.02. Азықтық өнімдердің тауартануы |
 |
3 |
Графика және жобалау |
 |
4 |
Еңбекті қорғау 32 сағат 2021 |
 |
5 |
ЖКП05 Тамақтану физиологиясы мен санитария |
 |
6 |
Келушілерге қызмет көрсетуді ұйымдастыру 36 сағат 2021 |
 |
7 |
Кәсіби іс-әрекеттегі ақпараттық технологиялар |
 |
8 |
Тамақтандыру кәсіпорнының экономикасы 48 сағат 2021 |
 |
9 |
Тамақтану кәсіпорны өндірісін ұйымдастыру 48 сағат 2021 |
 |
10 |
Кондитер өндірістік практика |
 |
11 |
Тағам дайындау технологиясы |
 |
12 |
Тамақтандыруды ұйымдастыру 2021ж Зауре |
 |
13 |
Ұннан дайындалған кондитерлің өнімдер технологиясы |
 |
Всего комментариев: 0