СТУДЕНТ ЖАСТАР ШЕБЕРЛІКТЕРІН ШЫҢДАУДА

2021 – 2022 оқу жылының жоспарына сәйкес «Тамақтандыруды ұйымдастыру және тігін өндірісінде киімдерді үлгілеу» мамандықтары бойынша әдістемелік бірлестіктің «Жас маман жобасы кәсіби дамудың негізі» тақырыбында іс-шара өтілуде.

Мақсаты. «Жас маман» жобасы шеңберінде қабылданған құрал-жабдықтармен жұмыс жасау, игеру ,бәсекеге қабілетті мамандар даярлау.

Өндірістік оқыту шебері Болысбек Айзада апайдың жетекшілігімен «Наубайшы» біліктілігі бойынша 87топ студенті Миятбек Райхан грузин ұлттық тағамы “Хачапури” және “Бургер нанын” дайындау бойынша шебер сынып көрсетті.


Жарияланды: 09.11.202113:33

Автор: